You are currently viewing # Nyt samarbejde med ShareOne.dk

# Nyt samarbejde med ShareOne.dk

privat-campingudlejning.dk har indgået et samarbejde med ShareOne pr. 1. maj 2021 hvor vi præsenterer alle vores campingvogne på ShareOne.dk udlejningsportal på samme måde som vi er præsenteret på DBA og De Gule Sider.
Udover udlejningsportalen kan ShareOne tilbyde forsikring gennem TRYG til privat-campingudlejning.dk

Om ShareOne
ShareOne DK ApS er startet i Danmark, nærmere fortalt i København. Behovet opstod, da Jakob Øgendahl Larsen, stifter og direktør for ShareOne.dk, stod og manglede en rillefræser i et par dage til renovering af sin lejlighed. Efter længere tids søgen på nettet efter en nem og billig mulighed for leje af privat værktøj, var der intet at finde. Med dette behov gik Jakob i gang med at gennemsøge markedet, men han indså, at der ikke rigtig var nogen, der tilbød det ønskede. Det inspirerede Jakob til at grundlægge Danmarks største og sikreste udlejningsportal for private, nemlig ShareOne.dk.