You are currently viewing # Sæson 2021 er klar fra den 1. december 2020

# Sæson 2021 er klar fra den 1. december 2020

Den 1. december er alle vores lækre vogne klar til at blive booket.
Du kan dog allerede nu forespørge på en vogn ved at ringe til bookingkontoret på tlf.+45 70 23 43 44

Nye tiltag og forbedringer

Google og Facebook annoncering
Af nye reklametiltag har vi i år valgt at satse markant på online annoncering. Især med fokus på Google annoncer og kun til dels Facebook. Faktisk har vi valgt en fordeling der siger 60/40 til Googles fordel.
Annonceringen på de forskellige medier tilpasses selvfølgelig løbende henover året.

Se det hele på alle enheder
Hjemmesiden ser måske ud ligesom sidste år, men bag facaden er der sket mange ting. Siden tilpasser sig nu automatisk til tablet eller telefon, afhængig af hvad den besøgende benytter, vores statistikker fortæller at mere end halvdelen i dag benytter en mobilenhed når de besøger os.

Det skal være nemt, hurtigt og overskueligt
Alt i alt er der satset meget på at gøre brugeroplevelsen så god som mulig. Det er vigtigt at det er nemt at finde den rigtige vogn, spørge på den og selvfølgelig leje den.

Er du snart klar til campingferie

Kunne du tænke dig at udleje din egen campingvogn, så ring og få en snak med Niels på telefon 70 23 43 44 - Så kan du få forklaret vore koncept der nemt for dig sørger for at udleje din vogn. Vi står for annoncering, kontakt til lejere, afregning af depositum og lejeindtægt. Du skal næsten ikke selv gøre noget

Se alle vores lækre vogne her

FYN | SJÆLLAND | JYLLAND