Lej DIN campingvogn ud

Tjen penge ved at udleje din campingvogn når den står stille.

Vi står for annoncering, kontrakter til lejer, inddrivelse af depositum og lejebeløbet.

Du bestemmer selv pris og periode. Lej kun ud når du ikke selv skal bruge vognen.

Vi har tilknyttet eksperter til juridisk rådgivning omkring forsikring, vejhjælp og tekniske spørgsmål.


Vi har 4 standard koncepter.
Du kan læse mere om dem herunder.

Din Campingvogn står hjemme hos dig selv og du udleverer- og modtager campingvognen til lejeren eller levere den til den ønsket destination mod betaling.
Her afleverer du campingvognen til os og vi klarer alt for dig fra vores udleverings pladser på Fyn, Sjælland og Jylland.
Du har på en campingplads en fastliggerplads hvor du udlejer din campingvogn fra.
Kan være tilkøb hvor campingvognen udlejes fra Efterårsferien og til Påske. Derfor vil denne altid være koblet op på ”Home” eller ”Fuldservice”. Prisen vil være på månedsbetaling.

Ny tiltag og forbedringer

Google og Facebook annoncering
Af nye reklametiltag har vi i år valgt at satse markant på online annoncering. Især med fokus på Google annoncer og kun til dels Facebook. Faktisk har vi valgt en fordeling der siger 60/40 til Googles fordel.
Annonceringen på de forskellige medier tilpasses selvfølgelig løbende henover året.

 Se det hele på alle enheder
Hjemmesiden ser måske ud ligesom sidste år, men bag facaden er der sket mange ting. Siden tilpasser sig nu automatisk til tablet eller telefon, afhængig af hvad den besøgende benytter, vores statistikker fortæller at mere end halvdelen i dag benytter en mobilenhed når de besøger os.

Gode billeder sælger
Hvordan præsentere din vogn sig på billederne. Er den pæn, lys og rengjort. Når den interesserede lejer kommer ind på siden med din vogn, så er det super vigtigt at billederne yder vognen retfærdighed. Slå meget gerne forteltet op, sæt havemøblerne frem og lidt blomster på bordet og fotografer så. Sørg for godt med lys, tag billederne i bredformat.

Hvad du ønsker
Alle vogne er lagt over i et nyt system, men synlig kalender og placering i landet. Det giver en evt. lejer et nemt overblik over hvor vognen findes i landet og om den er ledig i det ønskede tidsrum.  Der er også tilføjet en ”ønskeliste” funktion, der gør det mulig for den besøgende at samle de vogne der er interessante på en liste.

Del, del, del for dælen
Når du som udlejer kigger på din vogns side, så har du nu mulighed for at dele den direkte på din egen Facebook side. Siden slår selv vognen op på Facebook, med billede og tekst. Er der en af dine venner der klikker på dit opslag, så føres han, eller hun, automatisk ind på udlejningssiden og præsenteres her for netop din vogn. Benyt endelig denne funktion.

Det skal være nemt, hurtigt og overskueligt
Alt i alt er der satset meget på at gøre brugeroplevelsen så god som mulig. Det er vigtigt at det er nemt at finde den rigtige vogn, spørge på den og selvfølgelig leje den.


Sådan fungere det
Konceptet for privat-campingudlejning.dk er enkelt, vi udlejer din campingvogn når du ikke selv benytter den. Der er stor efterspørgsels på udlejningsvogne i højsæsonen, hvor alle vogne næsten altid er udlejede.

praktiske privat-campingudlejning.dk står for alt det praktiske arbejde. Annoncering i relevante medier, kontakt til lejer i hele forløbet, såsom udarbejdelse af lejekontrakt, inddrivelse af depositum og lejebeløbet mv. Vi betjener vores lejere ud fra hjemmesiden, privat-campingudlejning.dk hvor alle relevante oplysninger fremgå og alle vognen er præsenteret. Udlejer accepterer, at ikke registrere flere samtidige profiler.

Udlejning Din campingvogn står hjemme hos dig selv. Herfra udleverer du den og modtager den efter end lejeforløb. Som udlejer kan du til en hver tid selv bruge din campingvogn, når den ikke er udlejet. Vi udarbejder en lejekontrakt som indeholder alle relevante krav til lejer, oplysninger og betingelser som skal overholdes af lejer. privat-campingudlejning.dk står for det praktiske med udarbejdelse af kontrakten osv.

Økonomien Lejekontrakten er udformet mellem dig(udlejer) og lejer. Dermed er det to private personer der indgår aftalen og derfor er der ikke moms på lejebeløbet. Du, som udlejer, giver privat-campingudlejning.dk fuldmagt til at underskrive kontrakten. Lejeindtægten aftales fast, år for år, med dig ud fra vognens alder og indretning. Der udarbejdes en Udlejningsaftale mellem dig og privat-campingudlejning.dk Lejeindtægten for din campingvogn afhænger af hvor meget du ønsker at udleje. Lejeindtægten er skattepligtig og skal derfor opgives til Skat.

Forsikring Omkring forsikring, er det dig og udlejer der indgår lejeaftale og derfor er det din forsikring som er udgangspunktet, vi har tilknyttet et forsikringsmæglerselskab hvor man kan få råd og vejledning. Du er velkommen til at kontakte dem før du tage beslutning omkring udlejning. Forsikringsmæglerselskabet Mentor, Vores kontaktinfo: ama@mentor-forsikring.dk kontaktperson: Allan Mathiesen Mobil 29790076.

Juridisk rådgivning Vi har samarbejde med advokatfirmaet Anker / Møller i Århus, som har kendskab til vores koncept og kan evt. tage sager som er juridisk problemstillingen. Har du spørgsmål til vore udlejningsaftaler eller lejekontrakter kan dette også drøftes med advokaten. Advokat Morten Malling Anker-Møller Mobil 42161598. Mail kontakt@am-advokater.dk

Vejhjælp Vi har, i fællesskab, fået nogle meget favorable priser på vejhjælps abonnementer til campingvogne. Her er du som udlejer sikret at vognen ved nedbrud bringes på et værksted efter dig ønske. Servicen er frivillig og koster kr. 450,- om året. Servicen varetages af DK Assistance. Vores kontaktperson er Søren eller Berit.

Lejeindtægt Lejeindtægten afhænger af lejebeløbet på din campingvogns alder, indretning og tilbehør mv. Vi har tre sæsonperioder, højsæson, mellem og lavsæson samt weekendpris. I højsæson som er på 5 uger her skal campingvognen være udlejet alle ugerne. Mellemsæson som er over 6 uger er målet det samme som højsæson alle 6 uger. Lavsæson er på de øvrige uger fra påske til efterårsferien. I 2017 havde vores udlejer en lejeindtægt på mellem 10.000,- og 40.000,- netto kroner.
Der tages salær samt et sæsongebyr til dækning for privat-campingudlejnings arbejde.

Langtidsudlejning kan tilvælges og er fra efterårsferien og til Påske. Lejeprisen er pr. mdr. og forhandles i hvert tilfælde med lejer og udlejer

Krav til udlejningsvognen: Vi stille høje krav til vores standarten og sikkerhed for udlejningsvognen, samt de ting som en lejer forventer er i campingvognen. Vi ønsker tilfredse lejer og udlejer.

1.Vognen skal være forsikret.
2.Skal være gas testet hvert 2 år.
3.Der må ikke forefindes fugtskader, eller andre alvorlige fejl, ved mindre skader skal der foreligge foto af den/dem.
4.Der skal være et standardfortelt med dog gerne også en rejsefortelt/markise
5.Vognen skal være udstyret med køkkenudstyr op til de antal sovepladser, der forefindes.
6.Der skal være udarbejdet en udsyr liste som skal være i vognen.
7.En udstyrs liste skal udarbejdes af udlejer. (Denne er separat til aftalen her, men skal udfyldes og underskrives)
8.Der skal være redskaber til rengøringen, ud fra det der forventes at der skal gøres.
9.Der skal være el kabel 3 x 2½ kvart. med CEE stik
10.Der skal være en adapter fra 7 til 14 eller 14 til 7 polet
11.Der skal være lovlige 2 stk. standart campingspejle
12.Gasflaske af den lovlige type 10 eller 11 kg.
13.Du skal være ejer af vognen.

Luk menu
);
×