Erfaring og Knowhow 

- Din tryghed

Privat-campingudlejning disponerer over 40 campingvogne i Danmark.

Det betyder at du trygt kan leje en campingvogn hos os. Med ca. 200 årlige udlejninger er vi på forkant med det hele. Er uheldet er ude og den lejdecampingvogn er forulykket optil din ferie, så finder vi næsten altid en erstatningsvogn til dig, så er ferien reddet.

Alle vores vogne er gastestede og forsikrede. De er udstyrede med alt hvad der skal bruges til en vellykket camping ferie.

Privat-campingudlejning.dk er ikke bare en upersonlig platform på nettet, hvor alt sker automatisk. Vi er en ”hjemmeside” hvor du 24/7 kan få telefonisk kontakt med et menneske der har forstand på camping og har indgående kendskab til alle vores udlejningsvogne. Du kan også sende en mail direkte til os om din forespørgsels- eller spørgsmål omkring udlejning.

 

Konceptet for privat-campingudlejning.dk er enkelt, vi lejer campingvognen ud, når ejeren ikke selv benytter den. Ejerne er en større gruppe private campister, der igennem en del år, med stor succes, har benyttet privat-campingudlejng.dk til udlejning af deres vogne.

Privat-campingudlejning.dk blev etableret i 2014 og drives af Niels V. Hansen, der selv har været campist i mange år. Han har stor erfaring med kundebetjening, markedsføring og konceptudvikling med slutbrugeren i fokus.

Niels V. Hansen
Privat-campingudlejning