bannerannonce med tlf.Bliv udlejer…

Bliv udlejer og tjen penge på din campingvogn.

Har du en campingvogn eller en camper du kun bruger få gange om året, og resten af tiden står den bare parkeret hos dig?


 

Sådan fungere det
Konceptet for privat-campingudlejning.dk er enkelt, vi udlejer din campingvogn når du ikke selv benytter den. Der er stor efterspørgsels på udlejningsvogne i højsæsonen, hvor alle vogne næsten altid er udlejede.

Hvem er Privat-campingudlejning.dk? Privat-campingudlejning.dk er en udlejnings virksomhed som startede i 2014 og drives af Niels V. Hansen, der har været campist i mange år. Han har stor erfaring med kundebetjening, markedsføring og konceptudvikling med slutbrugeren i fokus.

praktiske privat-campingudlejning.dk står for alt det praktiske arbejde. Annoncering i relevante medier, kontakt til lejer i hele forløbet, såsom udarbejdelse af lejekontrakt, inddrivelse af depositum og lejebeløbet mv. Vi betjener vores lejere ud fra hjemmesiden, privat-campingudlejning.dk hvor alle relevante oplysninger fremgå og alle vognen er præsenteret. Udlejer accepterer, at ikke registrere flere samtidige profiler.

Udlejning Din campingvogn står hjemme hos dig selv. Herfra udleverer du den og modtager den efter end lejeforløb. Som udlejer kan du til en hver tid selv bruge din campingvogn, når den ikke er udlejet. Vi udarbejder en lejekontrakt som indeholder alle relevante krav til lejer, oplysninger og betingelser som skal overholdes af lejer. privat-campingudlejning.dk står for det praktiske med udarbejdelse af kontrakten osv.

Økonomien Lejekontrakten er udformet mellem dig(udlejer) og lejer. Dermed er det to private personer der indgår aftalen og derfor er der ikke moms på lejebeløbet. Du, som udlejer, giver privat-campingudlejning.dk fuldmagt til at underskrive kontrakten. Lejeindtægten aftales fast, år for år, med dig ud fra vognens alder og indretning. Der udarbejdes en Udlejningsaftale mellem dig og privat-campingudlejning.dk Lejeindtægten for din campingvogn afhænger af hvor meget du ønsker at udleje. Lejeindtægten er skattepligtig og skal derfor opgives til Skat.

Forsikring Omkring forsikring, er det dig og udlejer der indgår lejeaftale og derfor er det din forsikring som er udgangspunktet, vi har tilknyttet et forsikringsmæglerselskab hvor man kan få råd og vejledning. Du er velkommen til at kontakte dem før du tage beslutning omkring udlejning. Forsikringsmæglerselskabet Mentor, Vores kontaktinfo: ama@mentor-forsikring.dk kontaktperson: Allan Mathiesen Mobil 29790076.

Juridisk rådgivning Vi har samarbejde med advokatfirmaet Anker / Møller i Århus, som har kendskab til vores koncept og kan evt. tage sager som er juridisk problemstillingen. Har du spørgsmål til vore udlejningsaftaler eller lejekontrakter kan dette også drøftes med advokaten. Advokat Morten Malling Anker-Møller Mobil 42161598. Mail kontakt@am-advokater.dk

Vejhjælp Vi har, i fællesskab, fået nogle meget favorable priser på vejhjælps abonnementer til campingvogne. Her er du som udlejer sikret at vognen ved nedbrud bringes på et værksted efter dig ønske. Servicen er frivillig og koster kr. 450,- om året. Servicen varetages af DK Assistance. Vores kontaktperson er Søren eller Berit.

Lejeindtægt Lejeindtægten afhænger af lejebeløbet på din campingvogns alder, indretning og tilbehør mv. Vi har tre sæsonperioder, højsæson, mellem og lavsæson samt weekendpris. I højsæson som er på 5 uger her skal campingvognen være udlejet alle ugerne. Mellemsæson som er over 6 uger er målet det samme som højsæson alle 6 uger. Lavsæson er på de øvrige uger fra påske til efterårsferien. I 2017 havde vores udlejer en lejeindtægt på mellem 10.000,- og 40.000,- netto kroner.
Der tages salær samt et sæsongebyr til dækning for privat-campingudlejnings arbejde.

Langtidsudlejning kan tilvælges og er fra efterårsferien og til Påske. Lejeprisen er pr. mdr. og forhandles i hvert tilfælde med lejer og udlejer

Krav til udlejningsvognen: Vi stille høje krav til vores standarten og sikkerhed for udlejningsvognen, samt de ting som en lejer forventer er i campingvognen. Vi ønsker tilfredse lejer og udlejer.

1.Vognen skal være forsikret.
2.Skal være gas testet hvert 2 år.
3.Der må ikke forefindes fugtskader, eller andre alvorlige fejl, ved mindre skader skal der foreligge foto af den/dem.
4.Der skal være et standardfortelt med dog gerne også en rejsefortelt/markise
5.Vognen skal være udstyret med køkkenudstyr op til de antal sovepladser, der forefindes.
6.Der skal være udarbejdet en udsyr liste som skal være i vognen.
7.En udstyrs liste skal udarbejdes af udlejer. (Denne er separat til aftalen her, men skal udfyldes og underskrives)
8.Der skal være redskaber til rengøringen, ud fra det der forventes at der skal gøres.
9.Der skal være el kabel 3 x 2½ kvart. med CEE stik
10.Der skal være en adapter fra 7 til 14 eller 14 til 7 polet
11.Der skal være lovlige 2 stk. standart campingspejle
12.Gasflaske af den lovlige type 10 eller 11 kg.
13.Du skal være ejer af vognen.

Vi tilbyder følgende:

Konceptet 2019
Der er tre valgmuligheder for udlejning;

1. ”Home” Din Campingvogn står hjemme hos dig selv og du udleverer- og modtager campingvognen til lejeren eller levere den til den ønsket destination mod betaling (som er fastlagt).

2. ”Fuld Service” Her afleverer du campingvognen til os og vi klarer alt for dig fra vores adresse i Rolfsted Fyn nær Odense.

3. ”Fastligger” Du har på en campingplads en fastliggerplads hvor du udlejer din campingvogn fra.

4. ”Langtidsleje” Kan være tilkøb hvor campingvognen udlejes fra Efterårsferien og til Påske. Derfor vil denne altid være koblet op på ”Home” eller ”Fuldservice”. Prisen vil være på månedsbetaling.

Vi håber ikke denne lange information har ”skræmt” dig fra at blive udlejer, men vi ønsker at give dig de relevante oplysninger omkring konceptet og udlejning af din campingvogn. Vi vil passe godt på din campingvogn som har være en investering for dig og dermed et kært eje for dig.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os igen, ellers håber vi at høre fra dig så vi kan udarbejde en udlejningsaftale mellem dig og os, samt en lejekontrakt.

Med venlig hilsen privat-campingudlejning.dk


Niels V Hansen

Udlejningschef/Indehaver
Mail niels@privat-campingudlejning.dk
Telefon +45 70 23 43 44 (modtager ikke sms)
Mobil    +45 20 30 43 44